Plissegardiner til dit hjem

Plissegardiner passer i mange hjem, da de giver et klassisk look og har en god funktionalitet. Vi tilbyder plissegardiner i mange farver, modeller og kvaliteter. Dette indbefatter også mørklægningsgardiner, som på trods af lyse farver vil holde lyset ude.

Dette skyldtes den meget høje kvalitet, af de materialer vi anvender i produktionen. Vores specielle lux skinne kan betjenes forfra, så du ikke behøver at stå på en bestemt side for at justere.

Plissegardiner på mål

De er en kæmpe hjælp, når man gerne vil have at gardinerne skal monteres i en lyskasse og altid hænge lige. De bliver naturligvis lavet på det mål, der passer dit vindue. Vi tilbyder dem også som elektriske ved behov.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Nye plissegardiner til dit hjem

Vores gardineksperter har mange års erfaring med at tilpasse gardiner til enhver type vindue. Vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige farve og model til dit hjem, samt sikre at de passer perfekt til dine vinduer.

Vi bruger kun materialer af høj kvalitet i vores produktion af plissegardiner. Dette sikrer holdbarhed og funktionalitet af dine gardiner i mange år fremover. Vi tilbyder også en bred vifte af tilbehør, såsom betjeningssystemer og beslag, så du kan få dine gardiner til at passe perfekt til dit hjem.

Vi tilbyder også mørklægningsplissegardiner, der er perfekte til soveværelser eller rum, hvor du ønsker fuld kontrol over lyset. Vores gardineksperter vil tage sig af opmåling og montering af dine plissegardiner, så du kan være sikker på, at de passer perfekt til dine vinduer.

Så hvis du er på udkig efter plissegardiner af høj kvalitet til dit hjem, så tøv ikke med at booke et besøg af vores gardinbus i dag. Vi garanterer markedets bedste priser på plissegardiner og tilbyder prisgaranti på alle vores produkter.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her